Warm ontbijtje met appel 

Warm ontbijtje met appel

Geschild appeltje in stukjes

  • 1 theelepel kaneel

  • 1 theelepel speculaaskruiden, kruidnagelpoeder of kardamon

  • 1 theelepel kokosolie of ghee

  • Schepje muesli met rozijnen

  • 1 beker kokosmelk

  • Paar walnoten

  • 1 eetlepel amandelschaafsel

Smelt de kokosolie in een steelpannetje en bak het appeltje met de kruiden. Voeg vervolgens de kokosmelk, muesli en walnoten toe en laat lekker doorwarmen. Schep in bakjes en strooi er nog wat amandelschaafsel overheen.

Wist je dat:
Ayurvedisch het liefst warm wordt ontbeten. In de ochtend is ons spijsverteringsvuurtje nog wat laag. Met een warm ontbijtje aangevuld met wat verwarmende kruiden als kaneel, gember, kardamon, kruidnagel, steranijs, kaneel stoken we dit vuurtje weer een beetje extra op.