Veggie curry

Veggie curry

  • 1 blik kikkererwten

  • 2 grote zoete aardappels

  • 1 rode paprika

  • 2 handen spinazie

  • 2 rode uien

  • 2 tenen knoflook

  • Blik kokosmelk

  • 1 eetl. Curcuma poeder

  • 1 eetl. Curry paste

  • Peper en Keltisch zeezout

  • Eventueel rode peper

  • 2 eetl pompoenpitten

  • Bosje koriander

  • Glutenvrij naanbrood

Snij de rode paprika, uien en knoflook in stukken en bak deze licht.

Snij de zoete aardappels in kleine stukjes en was de kikkererwten en doe deze bij de paprika en ui. Voeg de curry paste, curcuma, rode peper en kokosmelk toe. Wanneer ’t bijna klaar is, voeg je de spinazie toe.

Breng op smaak met peper en zout. Tot slot rooster de pompoenpitten licht in een pan garneer de curry met de pompoenpitten, de koriander en naanbrood.