Rijstvellen met groenten
Rijstvellen met groenten
Glutenvrij
Voor 2 personen:
4 Vietnamese rijstvellen
50 gr wortelrasp
50 gr bietenrasp
½ rode paprika in dunne reepjes
2 bosuitjes kleingesneden
Kleine rode ui fijngesneden
Handje geraspte kaas
Peper en Keltisch zeezout
1 theel. Sesamzaadjes
2 eetl. Coconut aminos (sojavrije sojasaus)
1 eetl. Water
Beetje olie voor in de pan
Verhit een koekenpan. Mix ondertussen alle groenten door elkaar met het handje geraspte kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Doe wat olijfolie in de pan en leg er het 1e rijstvel op. Daarna de groentenmix en het 2e rijstblad erboven op. Leg even een kleinere deksel dan de koekenpan op het rijstblad zodat deze niet omkrult. Draai om en bak de andere kant knapperig.
Heerlijk dippen met een dressing van coconut aminos verdund met wat water en wat sesamzaadjes.
Wist je dat Coconut aminos (kokosaminozuren) een gezonder en mooie glutenvrije vervanger voor sojasaus is.