Herfstsalade 

Herfstsalade 

Deel 1

  • 300 gram gehalveerde spruiten

  • ½ pompoen in plakken van 0,5-1 cm

  • 2 eetl. Olijfolie

  • 1 theel. Paprika poeder

  • 1 theel. Knoflookpoeder

  • ½ theel. Nootmuskaatpoeder

  • Peper en Keltisch zeezout

Meng deze ingrediënten door elkaar en plaats op een bakplaat voor 40 minuten in een oven op 200 graden.

Deel 2

  • 300 gram boerenkool beetje grof gesneden

  • 2 eetl. Olijfolie

  • Peper en Keltisch zeezout

Goed door elkaar mengen en op een aparte bakplaat 5-7 minuten op 200 graden in de oven plaatsen. Door de boerenkool apart van de spruiten en pompoen te roosteren blijft deze knapperig.

Dressing:

  • 2 eetl. Olijfolie

  • 1 eetl. Dyon mosterd

  • 2 eetl. Balsamico azijn

  • 2 eetl. Maple syrup

  • Peper en Keltisch zeezout

Meng alle ingrediënten door elkaar

Deel 3

  • 50 gram pecannoten

  • 50 gram walnoten

  • 2 eetl. Maple syrup

Rooster de noten kort daarna mengen met de maple syrup

Tot slot meng deel 1 en 2 op een mooie schaal en decoreer met de noten en eventueel granaatappelpitjes, verse vijgen en fetakaas en tot slot de dressing.